fbpx

AUDIO. Hooverphonic lost nieuwe single

Trip naar de muziek van de jaren 90

AUDIO. Hooverphonic lost nieuwe single

Hooverphonic

AUDIO. Hooverphonic lost nieuwe single

Hooverphonic, de band met thuisbasis Sint-Niklaas, heeft een nieuwe single gelost: ‘And then I Found You’. Het nieuwe plaatje neemt je mee naar de elektronische muziek van eind jaren 90, meteen ook de beginjaren van de band van Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert.

 

Niet dat Hooverphonic de afgelopen maand stil heet gezeten. Je herinnert je ongetwijfeld nog hun deelname aan het Eurosongfestival. Daarna volgende de plaat ‘Hidden Stories’ met de singles ‘Mysterious’, ‘Don’t think’ en ‘Por Favor’. De groep stond ook op heel wat podia.

 

 

Nu is er dus de single ‘And Then I Found You’, wat ons toch wat doet denken aan de Britse band ‘Everything But The Girl’, de band die eind jaren negentig een wereldhit scoorde met ‘Missing’. Jaren geleden maakte Todd Terry er nog een remix van, waardoor de song opnieuw vooral jonge fans blij verraste.

 

 

‘And Then I Found You’ gaat volgens de band over dat moment wanneer je stopt met zoeken en plotseling vindt waar je eigenlijk naar op zoek was. Aan jou om te oordelen of hun opzet geslaagd is. Hieronder kan je de audio-opname van de single beluisteren.

 

Ga naar de inhoud