fbpx

Mooie erkenning voor inclusieve phone banking

Mooie erkenning voor inclusieve phone banking

Met Phone Banking van Belfius heb je niet eens internet of een smartphone nodig. © EVB

Mooie erkenning voor inclusieve phone banking

De OKRA-award is een erkenning die uitgereikt wordt door de de seniorenorganisatie voor banken met de beste dienstverlening voor niet-digitale klanten. De Belfius Phone Banking zorgde ervoor dat Belfius deze award in ontvangst mocht nemen.


Phone Banking is een gratis dienstverlening van Belfius waarvan ook minder mobiele mensen, ongeletterde, slechtziende, blinde of mensen zonder digitale toestellen gebruik kunnen maken. De dienst staat iedereen toe om zelf zijn geldzaken te beheren, zonder daarvoor naar de bank te moeten gaan én zonder dat je er internet of een smartphone voor nodig hebt.


‘Love’ voor iedereen

 

Sylvie Busschaert van Belfius nam de OKRA-award met veel plezier in ontvangst. “Meaningful & inspiring zijn voor de Belgische samenleving. Together. Dat is het mantra dat ons elke dag drijft. Deze award is hiervan de perfecte belichaming en een belangrijke erkenning voor het werk van de teams die zich dagelijks inzetten om al onze klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden. De digitale innovaties volgen elkaar in sneltempo op, maar we verliezen niemand uit het oog. Er is genoeg “Love” voor iedereen”, aldus nog Sylvie.

Ga naar de inhoud