fbpx

Concurrentie kaapt The Smashing Pumpkins weg

Billy Corgan en co zakken af naar Middenvijver in Antwerpen

Concurrentie kaapt The Smashing Pumpkins weg

Smashing Pumpkins - Photo courtesy of High Rise PR

Concurrentie kaapt The Smashing Pumpkins weg

Het zag ernaar uit dat Rock Werchter of TW Classic The Smashing Pumpkins zou strikken voor de festivaleditie van 2024, maar uiteindelijk gaan de concurrenten van het Antwerpse Live s/ Live met de Amerikaanse rockgroep lopen. De band van zanger Billy Corgan treedt op 30 juni aan in Middenvijver (Linkeroever).

 

De organisatoren van Live s/ Live, het festival dat plaatsvindt van 28 tot en met 30 juni 2024, hebben de eerste twee headliners beet. Behalve The National zal ook The Smashing Pumpkins optreden op het Antwerpse festival aan Middenvijver (Linkeroever).


LEES MEER: The Smashing Pumpkins voor TW Classic of RW24?


Enkele dagen geleden kondigde de redactie aan dat The Smashing Pumpkins en Weezer volgend jaar in juni een korte tournee zullen doen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dat de groepen voor enkele optredens naar Europa zouden komen, was onbestaande.


We wedden erop dat TW Classic of Rock Werchter de band een plaats op de affiche zou aanbieden, maar uiteindelijk spelen de collega’s van Live /s Live sneller op de bal. Het is ook mogelijk dat het tourschema van The Smashing Pumpkins eerder is afgestemd op Live /s Live dan op TW Classic (festivaldatum nog onbekend) of Rock Werchter (4 tot en met 7 juli).


De ticketverkoop van Live /s Live start volgende week donderdag 26 oktober. 


Rock Werchter is een organisatie van het Amerikaanse Live Nation, Live /s Live van het Duitse FPK Scorpio dat ook in België een filiaal heeft.  

 

 

 

 

Ga naar de inhoud