fbpx

Den Brillenman werkt samen met Ommezien om mensen met visuele beperking te helpen

Den Brillenman werkt samen met Ommezien om mensen met visuele beperking te helpen

Den Brillenman en Ommezien delen hun kennis, maar hebben nog steeds hun eigen expertise via het project Low-Vision. © Den Brillenman.

Den Brillenman werkt samen met Ommezien om mensen met visuele beperking te helpen

De optiekzaak van Koen Van Pottelbergh bestaat niet alleen drie jaar, ook gaat ze een samenwerking aan met Ommezien, het bedrijf van Kathleen Boogmans en Koen Govaert, om blinde en slechtziende mensen van een nog betere service te kunnen voorzien.

 

Den Brillenman is een samenwerking gestart met Ommezien, een bedrijf dat producten en hulpmiddelen verkoopt voor blinde en slechtziende mensen en mensen met een leesbeperking. “Door samen te werken met Ommezien, willen we onze bereikbaarheid naar de klanten vergroten”, aldus Koen Van Pottelbergh, zaakvoerder van Den Brillenman. Via het domein Low-Vision heeft elk van beide ondernemingen haar eigen expertise. “We leggen voortaan onze kennis en ervaring samen en versterken hierdoor de visie en missie die we delen, namelijk mensen op een betaalbare manier laten zien”, zegt Koen (Den Brillenman).


Passie

Ommezien wordt uitgebaat door Kathleen Boogmans en Koen Govaert. Kathleen is poëzieschrijfster en zelf blind. Samen met Koen Govaert en het hele team is ze dus extra gepassioneerd in haar werk om mensen met een visuele beperking te helpen naar een meer onafhankelijk leven. Je vindt Ommezien elke tweede en vierde vrijdag van de maand in zaal Zola van het Predikheren in de Goswin de Stassartstraat 88 in Mechelen. Vanaf deze maand zijn ze ook elke donderdag te vinden bij Den Brillenman.


Eyes For The World

Koen Van Pottelbergh , alias Den Brillenman, is niet alleen de stuwende kracht achter het betaalbare brillenmerk Faces and Glasses. Hij is ook de oprichter van Eyes For The World, een stichting die zich wereldwijd inzet om mensen te helpen door betaalbare brillen aan te bieden, zowel in het buiten- als in het binnenland. Door hun recente samenwerking, steunt Ommezien op deze manier ook de VZW Eyes For The World.

Ga naar de inhoud