fbpx

Internetsensatie deelt podium met Koning van de Wals

Optreden op 7 januari 2024 in het Sportpaleis

Internetsensatie deelt podium met Koning van de Wals

André Rieu

Internetsensatie deelt podium met Koning van de Wals

André Rieu, Koning van de Wals, start zijn nieuwe wereldtournee op zondag 7 januari 2024 met een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Samen met zijn 60-koppig Johann Strauss Orkest speelt hij die avond de mooiste walsen, opera- en operette melodieën, in een sfeer van romantiek, musical, plezier en steeds met de nodige verrassingen.

 

Wat die verrassingen betreft, kunnen de organisatoren meegeven dat ook de 15-jarige Emma Kok van de partij zal zijn in Antwerpen. Emma, die aan een chronische maagverlamming lijdt, zong in juli tijdens een concert van André Rieu in Maastricht haar versie van ‘Voilà’, het nummer waarmee Barbara Pravi in 2021 deelnam voor Frankrijk aan het Eurovisiesongfestival. “


Het publiek was danig onder de indruk, er vloeiden zelfs heel wat tranen én de video van Emma’s optreden met André Rieu ging meteen viraal. Ondertussen werd haar optreden al meer dan 60 miljoen keer bekeken op YouTube en stromen de positieve reacties van over heel de wereld binnen”, zegt The House of Entertainment.


De single, die op vrijdag 11 augustus 2023 uitkwam, werd ondertussen al 5 miljoen keer gestreamd op Spotify en kampeert ook in België al enkele weken in de Viral 50-lijst van populaire Spotify-songs. 


Ga naar de inhoud