fbpx

Kat Truffles helpt kinderen om bril te dragen

Kat Truffles helpt kinderen om bril te dragen

Kat Truffles werkt intussen vier jaar in de optiekzaak A Child's Eyes.

Kat Truffles helpt kinderen om bril te dragen

Sinds ze amper een half jaar oud was, werkt Truffles in de optiekzaak van de Amerikaanse opticien Danielle Crull, A Child’s Eyes. Daar stelt ze kinderen gerust die onzeker zijn over het dragen van een bril. De kat draagt namelijk zelf een bril en toont zo dat een bril dragen best nog leuk kan zijn.

 

Ondertussen werkt Truffles ‘The Kitty’ al vier jaar in de zaak van haar baasje Danielle Crull. Die vond haar op straat en merkte al snel dat Truffles anders is dan de meeste katten. Zo kon ze de kat al snel trucjes leren zoals het geven van high fives. Toen Danielle Truffles een bril liet dragen, bleek ook dat goed te gaan. Nu staat de kat bij haar in de winkel, en met een bril op haar neus.

Kinderen

De opticien is zelf moeder van drie kinderen en begrijpt zo maar al te goed dat kinderen niet altijd graag een bril dragen. Kinderen zijn namelijk vaak onzeker en associëren een bril met iets engs of iets lelijks. Daar wil Danielle verandering in brengen. Zo geeft ze seminaries voor andere opticiens waarin ze de verschillen uitlegt tussen het passen van een bril bij volwassenen en bij kinderen. Daarnaast krijgt ze ook veel hulp van Truffles. Die stelt kinderen niet alleen gerust met haar schattige snoetje, maar demonstreert hen zelfs hoe ze een bril moeten dragen. Omdat de kat zo’n positieve invloed heeft, wordt ze elke maand verkozen tot werknemer van de maand.

Beroemd op sociale media

Niet alleen in de winkel is Truffles populair, ook op sociale media hebben al veel mensen de bijzondere kat ontdekt. Haar Tiktoks leverden al meer dan drie miljoen views op. In de video’s leert Truffles kinderen onder andere wat een oogonderzoek inhoudt, hoe ze een bril moeten dragen en waar ze hun bril moeten leggen als ze hem niet opzetten. Ook door haar Youtube-video’s, Facebook- en Instagramposts is Truffles ‘The Kitty’ wereldberoemd geworden.

 

Bron: vrtnws, www.achildseyes.com

Ga naar de inhoud