fbpx

Koen Wauters gaat opnieuw strijd aan met Afrikaanse zand

Zanger presenteert dit weekend nieuwe rallywagen

Koen Wauters gaat opnieuw strijd aan met Afrikaanse zand

Credit: Gerlach Delissen Photography

Koen Wauters gaat opnieuw strijd aan met Afrikaanse zand

Zanger Koen Wauters (Clouseau) doet vrijdag wat anders dan zingen. Hij stelt zijn nieuwe racewagen voor in Paleis 6 van Brussels Expo. Met de wagen zal Wauters met zijn Dakar-compagnon Pascal Feryn de Africa Eco Race rijden.

 

Koen en Kris Wauters treden ter gelegenheid van 40 jaar Clouseau voor de 125ste keer op in het Sportpaleis in Antwerpen. Dat feestje vindt plaats op 20 december 2024. Maar naast zingen is Wauters al jaar en dag een fervent autocoureur. Na 10 deelnames aan de rally Parijs-Dakar waagt Wauters zich begin volgend jaar aan de Africa Eco Race. Hiervoor doet hij opnieuw een beroep op zijn compagnon de route Pascal Feryn.

 

De starten de race met een nieuwe bolide. Die stellen ze dit weekend officieel voor tijdens de InterClassics Classic Car Show in Paleis 6 van Brussels Expo. De première van de nieuwe rallywagen is op vrijdag 17 november 2023 om 11 uur. Team Feryn pakt op de beurs ook uit met een mini-bivak, een racetruck en nog diverse zaken waardoor de beursbezoeker een bijzondere inkijk krijgt in de rallywereld.

 

Signeer-en fotosessie

Op zondagnamiddag 19 november 2023 zijn Koen en Pascal om 14 uur aanwezig op hun beursstand voor een exclusieve signeer- en fotosessie bij hun nieuwe racewagen. Met meer dan vierhonderd exposanten, verspreid over een beursoppervlakte van meer dan 40.000 vierkante meter, en jaarlijks 30.000 autoliefhebbers die de beurs met young- en oldtimers en classics cars bezoeken, is InterClassics momenteel de grootste indoor autohappening van de Benelux. Zeker na het verdwijnen van het Autosalon.

 

60 miljoen

InterClassics schenkt dit jaar bijzondere aandacht aan de 100ste editie van de ’24 uur van Le Mans’ met een interactieve, nagebouwde replica van het beroemde racecircuit. Naast de aanwezigheid van voormalige Le Mans-winnaars zijn er ook diverse auto-importeurs voor het eerst vertegenwoordigd, waaronder Aston Martin, Lotus en Donkervoort. De wagens op de beurs hebben een verzekerde waarde van ruim 60 miljoen euro.

Ga naar de inhoud