fbpx

Kylie Minogue zwiert de beentjes los met nieuw album ‘Tension’

Australische Queen of Pop stelt zestiende plaat voor

Kylie Minogue zwiert de beentjes los met nieuw album ‘Tension’

Kylie Minogue. credit: BMG.

Kylie Minogue zwiert de beentjes los met nieuw album ‘Tension’

De Australische zangeres Kylie Minogue heeft haar nieuwe album ‘Tension’ voorgesteld. Het is haar zestiende plaat die weer helemaal Kylie is, met heel wat disco, pop en veel allure.

 

Op een optreden in ons land is het nog even wachten, want Kylie Minogue zal tot in de lente van 2024 als resident optreden in theater Voltaire in Las Vegas. In afwachting van een Europese tournee mogen we ons verblijden met het nieuwe album ‘Tension’, dat eind vorige week met veel bombarie werd voorgesteld.


Minogue, intussen 55 jaar, moet je de kneepjes van het vak niet leren. Op haar nieuwe langspeler breidt ze de popdeuntjes vlot aan elkaar. Je moet al erg je best doen om je beentjes niet uit te zwieren. Hiermee bewijst de Australische Queen of Pop dat ze een van de allergrootste sterren is in het genre. De jaren tachtig zijn nooit ver weg, dat bewijst ze bijvoorbeeld in het nummer ‘You still get me high’.


Ook de andere nummers zijn fris van de lever, maar klinken soms wel wat industrieel doordat de producer zich helemaal heeft laten gaan tijdens het polijsten van de muziek.


‘Tension’ is een leuke plaat, maar ze verrast niet. Wie Kylie Minogue muzikaal op handen draagt, zal dit album vast wel in huis halen via Spotify, cd of the old school cassette.

Foto: BMG. 

Ga naar de inhoud