fbpx

Laatste kans om een combiticket voor Rock Werchter 2024 te winnen

Deel vandaag nog je muzikale wensen met de organisatie

Laatste kans om een combiticket voor Rock Werchter 2024 te winnen

Rock Werchter

Laatste kans om een combiticket voor Rock Werchter 2024 te winnen

De organisatie van Rock Werchter nodigt jou uit om drie bands op te geven die je graag zou willen zien op het festival van 4 tot en met 7 juli 2024. Deelnemers maken kans om een combiticket voor de komende  editie te winnen. Je moet je wel haasten, want de enquête wordt vanavond (11 oktober) afgesloten.

 

De festivals liggen nog ver voor ons, maar achter de schermen zijn de organisaties al druk in de weer met de samenstelling van de line-ups. Erg grote acts leggen hun (internationale) tournees ruim op voorhand vast, waardoor allicht de headliners voor de grote festivals in 2024 al intern bekend zijn. Op de bekendmaking van de eerste namen is het nog wachten.

 

Dit neemt niet weg dat festivalorganisatoren de vinger aan de pols houden en willen weten welke bands er leven onder de festivalgangers. Elk jaar komen er verrassende namen uit de hoge hoed. En natuurlijk wil het management weten wie jij bent.

 

In ruil voor de opgave van drie band die je graag wil zien op RW24 maak je kans om een combiticket van het festival te winnen. Stemmen kan nog tot vanavond via deze link.

Ga naar de inhoud