fbpx

Mentalist Gili deelt 50 magische trucs in nieuw doe-boek

Nieuw werk wordt gevolgd door reeks zaalshows

Mentalist Gili deelt 50 magische trucs in nieuw doe-boek

Credit: Gili.

Mentalist Gili deelt 50 magische trucs in nieuw doe-boek

Mentalist Gili brengt een nieuw doe-boek uit. ‘Raar, hè?!’ is een handleiding met 50 trucs waarmee je vrienden en familie moeiteloos kan imponeren. Vandaag rolde de eerste lading boeken van de pers, de verkoop start op 20 oktober.

 

In het nieuwe boek kom je meer te weten over Gili’s favoriete kleine trucs uit het mentalisme en de magie. Al jaren verbaast Gili zijn publiek met een mix van mentalisme, humor, wetenschap en illusionisme. Met zijn negende zaalshow ‘Raar, hè?!’ zakt hij op zaterdag 20 april 2024 af naar zaal Capitole in Gent. Er zijn nog andere voorstellingen gepland.  


Na 40 jaar in het vak heeft Gili gemerkt dat er veel mensen zijn die hem alleen kennen van televisie, terwijl zijn acts in de loop der jaren steeds verder zijn verfijnd. Om deze reden heeft hij zijn beste en meest geestige elementen uit zijn voorgaande shows samengebracht voor een ultieme show. Maar pas op, het wordt geen simpele ‘best of’. Gili zal ook nieuwe acts voorstellen en hier en daar een tipje van de sluier oplichten. Eén ding is zeker: aan het einde van de show zul je je afvragen: “Raar, hè?!”


Humo’s Comedy Cup

Gili begon als kind met een goocheldoos en werd later drie keer finalist van Humo’s Comedy Cup. Hij werd de enige goochelaar-comedian van Vlaanderen en na een reeks zaalshows verdiepte hij zich in het mentalisme. Zijn show Iedereen Paranormaal was een succes en hij kreeg zijn eigen tv-programma ‘Onmogelijk’ op de VRT. Later volgden nog shows als CTRL en Charlatan en toerde hij in Frankrijk.

Ga naar de inhoud