fbpx

Metejoor palmt Hema-filiaal in

Pop-up op 30 en 31 oktober

Metejoor palmt Hema-filiaal in

Metejoor

Metejoor palmt Hema-filiaal in

De populaire Vlaamse zanger Metejoor palmt volgende week dinsdag en woensdag de bovenverdieping van de Hema op de Meir in Antwerpen in. Fans vinden er gedurende twee dagen merchandise artikelen en kledij van de artiest. Metejoor geeft op maandag 30 oktober zelf het startschot en neemt de tijd om fans te ontmoeten. De pop-up komt er naar aanleiding van Metejoors nieuwe album ‘Joris’ en zijn eerste solo-optredens in het Antwerpse Sportpaleis op 3 en 4 november.

 

Metejoor wint de laatste jaren aan populariteit en lanceerde na zijn succesvol debuutalbum zijn tweede album ‘Joris’ op 29 september. Dit album, genoemd naar zichzelf, reflecteert persoonlijke en emotionele verhalen. Zo is de koploper van het album, ‘Eigen Schuld’, een diepzinnig lied.


“Ik ben heel fier dat een van de grootste winkels van Hema binnenkort wordt omgetoverd tot een Metejoor pop-upstore”, zegt de zanger. “We gaan het pand op de Meir in Antwerpen helemaal inpakken met de leukste merchandise. En wat ook de moeite is… Liefhebbers kunnen, naast de cd van mijn nieuwe album ‘Joris’, ook de vinyl-versie ervan terugvinden. Ik kijk er enorm naar uit en ik kan niet wachten om iedereen daar te ontmoeten.”


“Normaal is het assortiment merchandise enkel op de concertlocatie te koop, dus deze voorverkoop in de winkel is best een unieke beleving voor onze bezoekers”, aldus Kim Ratajczak, Marketing Manager bij Hema. Wie graag het succes van Metejoor meeviert en als eerste de merchandise artikelen ontdekt, moet maandag naar Antwerpen afzakken. Daarnaast heeft Hema nog een verrassing in petto. Wie op dinsdag naar de pop-up komt, maakt kans op een golden ticket voor een van Metejoors concerten op 3 en 4 november in het Sportpaleis.

Ga naar de inhoud