fbpx

MIA’s verhuizen naar Sportpaleis

Wie volgt Pommelien Thijs, Camille en Metejoor op?

MIA’s verhuizen naar Sportpaleis

credit: Jokko

MIA’s verhuizen naar Sportpaleis

De uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s) vinden niet langer plaats in Paleis 12 in Brussel. Het feestje gaat volgend jaar (24 januari) door in het Antwerpse Sportpaleis.


Dat maakte VI.BE – het steunpunt voor artiesten en de muzieksector- bekend. De MIA’s zijn een organisatie van datzelfde VI.BE en de VRT.  Die avond worden de meest verdienstelijke artiesten van bij ons bekroond met een MIA, in een show live vanuit het Sportpaleis in Antwerpen, en ook te volgen via de VRT-kanalen. Vorig jaar waren onder andere Pommelien Thijs, Camille en Metejoor de prijsbeesten.

  

De MIA’s vallen midden in de Week van de Belgische muziek, die van maandag 22 tot en met zondag 28 januari loopt. Tijdens deze week staan in het hele land artiesten van hier centraal. VRT, VI.BE, RTBF en nog heel wat andere sectorspelers en organisaties zetten die week onze artiesten in de schijnwerpers op allerlei mogelijke manieren. Samen goed voor een klinkende liefdesverklaring aan muziek van bij ons. Volg het in die week op VRT.be en via deze link


De ticketverkoop start begin november. 


Fotocredit: Jokko. 

Ga naar de inhoud