fbpx

VIDEO | Achttiende hoorspel met Clara Cleymans en Warre Borgmans (en Frank Vander linden sluit af)

VIDEO | Achttiende hoorspel met Clara Cleymans en Warre Borgmans (en Frank Vander linden sluit af)

VIDEO | Achttiende hoorspel met Clara Cleymans en Warre Borgmans (en Frank Vander linden sluit af)

Met Het Zwaard in de Steen brengt Het Geluidshuis nog voor de zomervakantie een achttiende ‘Heerlijk Hoorspel’ uit. “Hiermee komen we tegemoet aan de vraag van menig hoorspel-fan om de vele zweterige kilometers op smeltend asfalt te helpen verlichten en/of oeverloze verveling op regenachtige dagen te vermijden”, klinkt het.

 

Het nieuwe hoorspel ligt vanaf 1 juni in de boekenwinkel. Paul Wauters is auteur, Koen Brandt is regisseur en componist, Mark Borgions illustrator. “Voor dit vlijmscherp verhaal – met uiteraard Warre Borgmans als vaste verteller – strikten we ondermeer Jonas Vermeulen als koning Arthur, Jennifer Heylen als Gwinevere, Dirk Roofthooft als koning Lot, Clara Cleymans als de heks Morgane Le Fay, Herwig Ilegems als Merlijn de gekke tovenaar, Vic De Wachter als Sir Ector en Robbert Vervloet als Kay”, vertrouwt Het Geluidshuis toe aan onze redactie.

Frank Vander linden

“Naast deze fantastische acteurs, kwam ook Frank Vander linden, de enige échte ‘mens’, naar onze studio en zong het prachtige ‘De mens wordt koning’ als apotheose van dit verhaal. Heb je ideeën of mogelijkheden om het hoorspel in andermans oren te krijgen? Wij staan open voor jouw voorstel”, luidt het nog.

Open dag

Het Geluidshuis opent op zondag 5 juni de deuren. “Dan zetten we de deuren van ons huis open voor een kijkje achter de schermen en een ontmoeting met de auteurs en enkele acteurs van onze twee nieuwe voorjaarstitels: Piep Fladdermuis in het drasmoeras (6+) én het Zwaard in de Steen (8+).”

 

Het hoorspel kan je via de Geluidshuis-app downloaden voor 11,99 euro. 

 

Kijk hier naar de making of.

 

 

Meer info via www.geluidshuis.be

0:00 / 0:00
Het zwaard in de steen
Ga naar de inhoud