fbpx

Nieuwe videoclip: Blinde Daisy Op de Beeck schrijft nummer met Sabien Thiels

Nieuwe videoclip: Blinde Daisy Op de Beeck schrijft nummer met Sabien Thiels

Daisy Op de Beeck

Nieuwe videoclip: Blinde Daisy Op de Beeck schrijft nummer met Sabien Thiels

De blinde Leuvense zangeres Daisy Op de Beeck (29) is inmiddels niet meer aan haar proefstuk toe. De dame die timmert aan haar zangcarrière, trok haar stoute schoenen aan en stuurde componiste, zangeres en tekstschrijver Sabien Thiels een bericht via Facebook.


Het resultaat: het nummer ‘Zo benieuwd’. “Ik was aangenaam verrast, Sabien reageerde bijna onmiddellijk. Ik zocht naar een zangeres die inhoudelijk bij me past. Ze beluisterde vervolgens enkele van mijn nummers en de trein zat meteen op het juiste spoor. Sabien en ik schreven samen de tekst, zij componeerde het nummer”, zegt een trotse Daisy Op de Beeck die vanaf nu voor Daisy O als artiestennaam kiest. “Alles voelt als een nieuwe start. Sabien en ik zaten meteen op dezelfde lijn, op bepaalde vlakken lijken we erg op elkaar.” Daisy tekende meteen ook bij het label Wanted Music.

Dromen

Het nummer, een sterke popsong, gaat over een intense manier van leven: “Er mogen geen dagen verloren gaan, en iedereen moet gaan voor de dingen die hij of zij wil bereiken”, legt Daisy uit. “In het refrein zing ik ‘van hoog naar laag’, omdat iedereen wel tegenslagen kent. Voor mij persoonlijk gaat het over het najagen van mijn dromen in de muziekwereld.” Daisy zong het nummer in, Sabien Thiels stond in voor de backing vocals. De samenwerking tussen de twee is echter nog lang niet voorbij: “We zijn samen nieuwe nummers aan het schrijven die ik later wil bundelen op een album.” Het nummer is te beluisteren op alle digitale streamingplatformen, de video staat op Youtube.

Ga naar de inhoud