fbpx

Openluchttheater Caprera viert 75ste verjaardag met lichtfestival

Openluchttheater Caprera viert 75ste verjaardag met lichtfestival

Het Licht Theater eindigt met een 3D-voorstelling. © Luke Jones via Unsplash

Openluchttheater Caprera viert 75ste verjaardag met lichtfestival

Openluchttheater en wandelpark Caprera in Bloemendaal (Nederland) bestaat dit jaar 75 jaar en viert dat met een indrukwekkende lichtshow. Naast het Licht Festival, staan er nog heel wat andere optredens op het programma om het hele jaar door Caprera’s jubileum te vieren.

 

De 75ste verjaardag van Caprera kent een spetterende start. Tijdens een wandeling van 1,5 km doorheen het park, loop je langs 13 lichtgevende kunstwerken en na de wandeling krijg je nog een levensechte 3D-voorstelling te zien.
Caprera-directeur Lode van Piggelen: “We krijgen veel leuke reacties. Ik denk dat we ook echt iets moois hebben neergezet. Dertien kunstenaars hebben ieder op hun eigen manier hun bijdrage geleverd.” Het Caprera Licht Festival is dan nog maar de opener van een heel jubileumjaar vol feest.

 

Nederlandse topartiesten

Op het programma voor de rest van het jaar staan onder andere optredens van bekende Nederlandse namen zoals Diggy Dex, Edwin Evers Band, Nielson, en HAEVN. Floor Jansen en Rolf Sanchez maken hun debuut bij Caprera. Daarnaast komen ook de band The Dead South, de Wardruna en de Engelse singer/songwriter Jonathan Jeremiah er sfeer maken. Voor extra vermaak moet je ook bij de cabaretoptredens van Youp van ‘t Hek, Theo Maassen, René van Meurs en Kasper van der Laan zijn. 

 

 

Meer informatie

Het Caprera Licht Festival is nog te bezoeken tot en met 12 maart 2023. Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan het park? Hou dan zeker de website van Caprera in de gaten, want er worden in de loop van het jaar nog extra evenementen toegevoegd aan het programma.


Bronnen: nhnieuws.nlcaprera.nu

Ga naar de inhoud