fbpx

Podcast helemaal terug. Metejoor bijt de spits af

Podcast helemaal terug. Metejoor bijt de spits af

Maarten en dorothee van Qmusic samen met Metejoor.

Podcast helemaal terug. Metejoor bijt de spits af

Vanaf vandaag leggen Q-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe Bekende Vlamingen weer op de rooster met hun populaire podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over… 

 

Tweewekelijks, telkens op woensdag, stellen de ochtendstemmen van Qmusic de tien meest gegoogelde vragen over een Bekende Vlaming aan die Bekende Vlaming zelf. Eerder leverde dat al (h)eerlijke, ontwapenende en vaak ook hilarische gesprekken op met onder meer Mathieu Terryn, Ella Leyers, Marie Verhulst, Hilde Crevits en Jan Mulder. 

 

De podcast is helemaal terug van weggeweest. De nieuwe reeks wordt afgetrapt door niemand minder dan Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor. Dé chouchou van de Vlaamse muziekwereld, die onlangs maar liefst 3 MIA’s mee naar huis mocht nemen, antwoordt in alle eerlijkheid op de tien Meest Gegoogelde Vragen over zichzelf. 

 

Openhartig gesprek

In een openhartige gesprek met Maarten en Dorothee heeft hij het onder meer over de rotvaart die zijn carrière nam en de struggles die daarbij komen kijken. Maar ook over zijn twijfels om al dan niet ‘een klein van Rossemeke’ op de wereld te zetten en de bijzondere liefde voor zijn twee pluskinderen: “Ik had nooit gedacht dat ik zo van hen zou kunnen houden. Want ik heb altijd het idee gehad dat ik nooit van mijn leven pluspapa zou willen worden”. 

 De podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over…’ van Maarten en Dorothee is te beluisteren (en te bekijken) via Qmusic.be, in de Q-app of via jouw favoriete podcast app. Tweewekelijks op woensdag wordt vanaf 8u00 een nieuwe aflevering voorgeschoteld. 

 

 
Ga naar de inhoud