fbpx

Popidool komt volgende lente naar Sportpaleis

Wereldster kondigt nieuwe tournee aan

Popidool komt volgende lente naar Sportpaleis

Olivia Rodrigo

Popidool komt volgende lente naar Sportpaleis

De wereldtournee ‘Guts’ brengt de Amerikaanse popsensatie Olivia Rodrigo in de lente van 2024 naar het Sportpaleis in Antwerpen. Om kans te maken op kaartjes moet je je op voorhand registreren op de website van Ticketmaster.

 

Olivia Rodrigo is in enkele jaren uitgegroeid tot een wereldster. Haar singles ‘Drivers License’ en ‘Good4U’ deden het bijzonder goed in de hitlijsten. Na haar debuutalbum ‘Sour’ (2021) komt de zangeres nu met een nieuw album ‘Guts’.

 

De nieuwe plaat wil Rodrigo delen met haar fans. Haar wereldtournee start in Palm Springs (VS) op 23 februari 2024. Ook Europa zal uit de bol kunnen gaan op de muziek van de popsensatie. Het Sportpaleis in Antwerpen zal wellicht vollopen op 22 mei 2024.

 

Reservaties

 

Om de verkoop van de begeerde kaartjes in goede banen te leiden, wordt er een systeem van reservatie gehanteerd. Nog tot aanstaande zondag 17 september om 23 uur kan je je registreren op de website van Ticketmaster.

Wie geen kaartje kan bemachtigen, komt op een wachtlijst te staan. Of kan proberen een ticket te kopen voor haar optredens in Amsterdam (24 mei), Keulen (12 juni) of Parijs (14 juni).

 

Hieronder kan je alvast genieten van haar nieuwe single ‘Get him back’. 

Ga naar de inhoud