fbpx

Nieuwe bekende koppen schepen in voor musical Red Star Line

Al 275.000 kaartjes verkocht van succesproductie

Nieuwe bekende koppen schepen in voor musical Red Star Line

Red Star Line

Nieuwe bekende koppen schepen in voor musical Red Star Line

De succesmusical Red Star Line van Studio 100 is aan de tweede reeks opvoeringen begonnen. De cast verwelkomt enkele nieuwe bekende koppen. Intussen werden al 275.000 kaartjes verkocht.

 

Voor heel wat nieuwe namen in de cast van Red Star Line was het woensdagavond een spannend moment, want zij speelden hun première van de voorstelling. Na een succesvolle eerste reeks in het Studio 100 Pop-Up Theater dit voorjaar en een zomerstop zijn ze klaar om in te schepen voor een mooie reis met de Red Star Line.


Nieuwe koppen

De bestaande cast krijgt hierbij versterking van een aantal nieuwe namen. Opnieuw is dit een mix van bekende, doorwinterde acteurs en actrices en nieuw aanstormend talent. Zo speelt Hugo Sigal de rol van Odillon. “Ik heb deze ongelofelijke voorstelling al een paar keer gezien en ben zo blij dat ze mij hebben gevraagd”, reageert Hugo Sigal. “Ik vind het fantastisch dat ik voor de eerste keer in zo’n grote productie als die van Studio 100 mag meedoen.”


Femke Verschueren neemt de rol van Marie op. Daarnaast zal ook Tine Embrechts als Zulma de cast vervoegen en spelen Bert Verbeke en Leendert De Vis de rol van Cyriel. Michiel De Meyer speelt vanaf nu ook de rol van Jan, alternerend met Jelle Cleymans.

 

Van de hele reeks voorstellingen zijn intussen 275.000 tickets verkocht. Door het grote succes zijn een hele reeks speeldata toegevoegd, tot aan de kerstvakantie van 2023.


Verhaal

Het verhaal van de Red Star Line brengt de musicalliefhebber met een passagiersboot van Antwerpen tot in New York. Honderden reizigers, hun koffers volgestouwd met illusies en hoop op een beter leven. Sommigen onder hen zullen hun droom realiseren, voor anderen wordt het avontuur één grote teleurstelling…

Red Star Line musical
De musical Red Star Line gaat een wervelend najaar tegemoet.
Ga naar de inhoud