fbpx

Sia komt met nieuw album na moeilijke periode in haar leven

Eerste single: 'Gimme love'

Sia komt met nieuw album na moeilijke periode in haar leven

Sia vele jaren geleden.

Sia komt met nieuw album na moeilijke periode in haar leven

De Australische zangeres Sia brengt volgend jaar een nieuw album uit, het eerste in acht jaar. ‘Reasonable woman’ zal de plaat heten. Sia beleefde naar eigen zeggen moeilijke momenten na haar scheiding van filmmaker Erik Anders. Intussen is de nachtegaal afgelopen lente getrouwd met haar nieuwe vriend Dan Bernad.

 

‘Titanium’, ‘Chandelier’, ‘Unstoppable’ en ‘I’m Still Here’. Stuk voor stuk singles die in ons geheugen zijn gegrift. Sia mag gerust een van de beste vrouwelijke muzikanten ter wereld genoemd worden. De stem van de meervoudige Grammy-winnares is onovertroffen.

 

 

Muzikale stilte

 

Maar de afgelopen jaren werd het muzikaal stil rond haar. Nieuwe singles lieten op zich wachten en tournees bleven uit. Maar daar had ze naar eigen zeggen een goede reden voor. Haar relatie met filmmaker Erik Anders was op de klippen gelopen. “Dat was een bijzonder donkere tijd, dat ik drie jaar lang in bed lag. Ik was echt depressief”, verklaarde ze onlangs tijdens een interview op een Amerikaans radiostation.

 

Haar genezingsproces verliep met vallen en opstaan. Maar na acht jaar schreef ze samen met haar band een nieuw album bij elkaar, ‘Reasonable woman’. De plaat komt in het voorjaar van 2024 uit. Intussen loste ze de eerste single ‘Gimme love’.

 

 

Huwelijk

 

Muzikaal gaat het haar dus opnieuw voor de wind, en ook in de liefde heeft de Australische opnieuw haar draai gevonden. In mei dit jaar trouwde ze met haar vriend Dan Bernad in Portofino (Italië).

Geniet nog even mee van deze fantastische versie van Chandelier tijdens een optreden op de Franse televisie vele jaren geleden:

 

 

FOTO: copy Siamusic

 

Ga naar de inhoud