fbpx

Stacey Maes winnares van onze oordoppenwedstrijd

Hoorcentrum Aerts en Horen & Zien organiseerden deze zomer samen een wedstrijd. De twee winnaars krijgen gratis en op maat oordopjes.

Stacey Maes winnares van onze oordoppenwedstrijd

Stacey Maes bij Hoorcentrum Aerts in Diest

Stacey Maes winnares van onze oordoppenwedstrijd

Stacey Maes bij Hoorcentrum Aerts in Diest

Stacey Maes winnares van onze oordoppenwedstrijd


De 43-jarige Stacey Maes uit Genk is een van de twee gelukkigen van onze oordoppenwedstrijd. Binnenkort ontvangt zij gepersonaliseerde oordopjes. 

De wedstrijd is een initiatief van Hoen & Zien samen met Hoorcentrum Aerts. Om mensen bewust te maken van de ongemakken van tinnitus, organiseerde het nieuwsplatform Horen & Zien (www.horenzien.be) samen met Hoorcentrum Aerts een wedstrijd waarbij twee paar gepersonaliseerde oordoppen konden worden gewonnen. Een van de gelukkigen is Stacey Maes uit Genk. Voor Stacey die zorgvuldig omspringt met haar oren, zijn oordoppen evident maar ook zeer belangrijk. “Als kind had ik vaak last van oorontstekingen. Toen gebruikte ik al zwemdopjes. Gaandeweg ben ik die ook tegen het geluid beginnen te gebruiken.”


Fitness


Ze gebruikt haar oordoppen op festivals en muziekoptredens. “Ik pik per jaar een vijftal festivals mee, in de loop van het jaar ga ik ook nog naar verschillende andere optredens. Ik gebruik ze zelfs in de fitness omdat de muziek tijdens de groepslessen vaak luid staat. Ik volg geen groepslessen als ik mijn oordopjes niet bij heb.” Ze raadt iedereen het gebruik van oordopjes aan: “Op het moment zelf voel je de schade niet, pas als je thuiskomt of nog veel later. Ik ken veel mensen die oorschade hebben opgelopen, van tinnitus tot fluittonen.”


Schuim


Anke bij Hoorcentrum Aerts in Diest mat de oren op. Door sneldrogend schuim in de oren te spuiten kunnen de gepersonaliseerde oordopjes worden geproduceerd. Over een drietal weken kan Stacey over het nieuwe paar beschikken. De oordopjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en geluidsfilters.   

Ga naar de inhoud