fbpx

The Voice Kids: dit zijn de kandidaten van deze week

Wie kan de jury overtuigen van zijn/haar zangtalent?

The Voice Kids: dit zijn de kandidaten van deze week

Geen Blind Auditions aanstaande vrijdag 13 oktober.

The Voice Kids: dit zijn de kandidaten van deze week

De tweede Blind Auditons van de muzikale talentenwedstrijd The Voice Kids beleef je aanstaande vrijdag 22 september (20.35 uur) op de eerste rij bij VTM en VTM GO. Hieronder vind je een overzicht van de jongeren die hun dromen willen najagen. 

 

Laetitia (14, Brussel, Elsene) is een jongsoldate die zich inzet voor daklozen en mensen die het moeilijk hebben. Ze vindt het geweldig om een verschil te maken in het leven van anderen. Laetitia zingt This town van Niall Horan, een nummer dat haar nauw aan het hart ligt.

 

 

Ezra (14, Antwerpen, Borgerhout) droomt ervan om zanger te worden. Hij oefent elke dag en zal Spaceman van Sam Ryder zingen.

 

 

Nicolas (9, Antwerpen, Essen) werd verrast tijdens een voetbalwedstrijd toen zijn toegangsticket voor de Blind Auditions op het grote scherm verscheen. Hij zal het podium betreden met Verdronken Vlinder van Boudewijn de Groot.

 

 

Maud (14, Henegouwen, Ellezelles) speelt gitaar, piano en ze zingt. Ze draagt het nummer Gone van Lianne La Havas op aan haar geliefde oma, die er helaas niet meer is. Ze deelden een passie voor muziek en keken vroeger altijd samen naar het programma.

 

 

Céleste (9, Vlaams-Brabant, Borchtlombeek) droomt ervan om The Voice Kids te winnen of net zo’n beroemde zangeres te worden als CAMILLE en Pommelien. In de weekends dient ze als misdienaar. “Het leukste daarvan is dat je de pastoor van dichtbij kunt zien” lacht ze. Ze zingt Sweet Dreams (Are Made of This) van Eurythmics.

 

 

Claire (14, Vlaams-Brabant, Winksele) neemt deel aan The Voice Kids omdat zingen haar passie is. Ze hoopt dat haar grote idool Pommelien haar stoel zal omdraaien. Claire brengt Wings van Little Mix.

 

 

Lyana (10, Vlaams-Brabant, Leefdaal) houdt van pizza, salami en zingen. Ze komt oorspronkelijk uit Italië en doet mee omdat zingen haar droom is. Ze amuseert zich op het podium met Flowers van Miley Cyrus.

 

 

Laurence (14, Oost-Vlaanderen, Zulte) bewondert Billie Eilish en zingt graag langzame, emotionele liedjes, net als haar idool. Deelnemen aan The Voice Kids is voor haar een grote overwinning, aangezien ze nog nooit eerder op zo’n groot podium heeft gestaan. Laurence wil iedereen ontroeren met Stay van Rihanna.

 

 

Victoria (11, Vlaams-Brabant, Leefdaal) brengt haar weekends door in de Ardennen, waar haar grootouders een huis hebben en haar pony’s verblijven. Ze zal in het Frans zingen om haar tweetaligheid te tonen met S’il suffisait d’aimer van Celine Dion.

 

 

Frauke (13, West-Vlaanderen, Gullegem) werd enkele weken geleden verrast tijdens een voetbalwedstrijd met een ‘rode kaart’, die eigenlijk een ticket was voor de Blind Auditions. Ze waagt zich op het podium met Make It In America van Victoria Justice.

 

 

Milena (11, Vlaams-Brabant, Vilvoorde), oorspronkelijk uit Armenië, houdt van koken en zingen. Ze zit in haar tweede jaar piano en wil iedereen ontroeren met Easy on Me van Adele.

 

 

Dominika (10, Oost-Vlaanderen, Gent) houdt van Romadans en zingen. Haar muzikale talent heeft ze van geen vreemden. Haar broer deed eerder al mee aan The Voice van Vlaanderen. Ze zingt Hurt van Christina Aguilera.

 

 

The Voice Kids op VTM en VTM GO, vrijdag 22 september om 20.35 uur.

Ga naar de inhoud