fbpx

The Voice Kids stelt een pak nieuwe jonge talenten voor

Twaalf nieuwe jonge kandidaten wagen hun kans

The Voice Kids stelt een pak nieuwe jonge talenten voor

Geen Blind Auditions aanstaande vrijdag 13 oktober.

The Voice Kids stelt een pak nieuwe jonge talenten voor

De vierde aflevering van de talentenjacht The Voice Kids op VTM en VTM GO nadert met rassenschreden. Hieronder ontdek je wie er morgenavond (vrijdag 6 oktober om 20.40 uur) zal optreden voor een groot publiek. Wie kan de coaches overtuigen? Allemaal toch, niet?

 

 • De 14-jarige Lars (uit West-Vlaanderen, Poperinge) blikt alvast terug op een onvergetelijke auditie. Hij waagt zich aan het nummer ‘Say My Name’ van Berre. “Ik voel het liedje echt, het is een topnummer!”, klinkt het. Wat Lars niet had zien aankomen, is dat zijn grote idool plots opduikt naast het podium. Kan hij zijn zenuwen onder controle houden en de coaches overtuigen om te draaien? 
 • Nina (10, uit Limburg, Bree) en Fien (11, uit Limburg, Diepenbeek) wagen zich al eerste en enige muzikale duo van dit seizoen. Deze twee vrolijke, enthousiaste meisjes zingen en dansen de hele dag door. Ze ontmoetten elkaar tijdens een auditie voor de musical ‘The Sound Of Music’. Samen betreden ze nu vrijdag het podium met ‘Fingers Crossed’ van Lauren Spencer Smith. 
 • Eliisa (14, uit Antwerpen) is een zingende turnster. Haar grootste angst? Haar tekst vergeten of een valse noot raken. Ze stapt vrijdag het podium op met All Of Me van John Legend. 
 • Camille (10, uit Oost-Vlaanderen, Deinze) werd enkele weken geleden verrast in haar klas met een filmpje van Aaron Blommaert. Die onthulde dat ze mocht deelnemen aan de Blind Auditions. Ze is vastbesloten de studio in vuur en vlam te zetten met Girl On Fire van Alicia Keys.  
 • Disha’s (11, uit West-Vlaanderen, Blankenberge) langgekoesterde droom komt eindelijk uit. Ze zingt vaak met haar zusjes en kan niet wachten om haar passie te delen. Haar keuze? Homesick van Dua Lipa. 
 • Marie-Djara (12, uit Vlaams-Brabant, Halle) zingt Mia van Gorki en heeft daar een specifieke reden voor. “Mij oma heette Mia. Ik heb ze nooit echt gekend want ze stierf voor mij geboorte, maar ik voel een band met haar”, vertelt ze. 
 • Lise (14, uit Antwerpen, Wuustwezel) deed vorig seizoen ook mee en kwam toen in team Metejoor terecht. “Vorig jaar was ik heel teruggetrokken en durfde ik nog niet voluit zingen”, vertelt ze. Dit keer wil ze de coaches doen draaien met Mild Voor Mij van Pommelien Thijs 
 • Olivia (10, uit Vlaams-Brabant, Leefdaal) is zot van zingen en voetballen. Ze vindt het leuk om zelf muziek te maken en heeft zelfs een youtube-account met eigen liedjes. Voor haar auditie zingt ze One Day van Tate McRae. 
 • Eline (12, uit Henegouwen) zingt graag samen met haar mama en zus. Ze wil iedereen raken met My Heart Will Go On van Céline Dion. 
 • Yanaika (13, uit Vlaams-Brabant, Leefdaal) heeft naast zingen een unieke hobby: modelvliegen. Na haar optreden op de bruiloft van haar ouders vorig jaar, heeft ze de moed gevonden om Jolene van Dolly Parton op het grote podium te brengen.
 • Manoe (10, uit West-Vlaanderen, Oostende) werd verrast met een ticket voor de Blind Auditions tijdens het cheerleaden. Ze brengt Vuur van Ianthe Tavernier. 
 • Felix (14, uit Antwerpen, Zoersel) waagt zich aan het uitdagende nummer Vergeet De Tijd van CAMILLE. “Ik wil laten horen dat het lukt om die hoge noten te halen”, vertelt hij. Kan hij de coaches doen draaien? 
 
The Voice Kids, vrijdagavond 6 oktober om 20.40 uur op VTM en VTM GO. 

Ga naar de inhoud