fbpx

Vermeire & Verschueren maken Vlaamse zalen opnieuw onveilig

Voorstellingen van Leffinge tot Borgloon

Vermeire & Verschueren maken Vlaamse zalen opnieuw onveilig

Vermeire & Verschueren

Vermeire & Verschueren maken Vlaamse zalen opnieuw onveilig

Jacques Vermeire & Luc Verschueren hebben elkaar opnieuw gevonden in het theater. Het olijke duo, met Verschueren als aangever van de onverbeterlijke smoelentrekker Vermeire, trekt tot de volgende zomer langs de Vlaamse zalen met hun Zaalshow 2.0.

 

Na enkele try-outs zijn de twee komieken klaar voor een lange reeks van zaalshows die hen van Leffinge (Middelkerke) tot in Borgloon brengt. De Zaalshow 2.0 borduurt enigszins verder op de shows die het duo een dertigtal jaar geleden speelde voor 550.000 bezoekers. De formule van de aangever en de afwerker haalde zelfs de beeldbuis.

 

Genoeg geleuterd over het verleden. Wat brengt Zaalshow 2.0? De chemie tussen de twee op het podium zal ongetwijfeld onveranderd zijn, ware het niet dat Vermeire en Verschueren intussen al wat jaartjes ouder zijn. “Maar verwacht je maar aan een parade van nieuwe/herwerkte typetjes en sketches”, zegt de organisatie. “Een reiziger met de wereld aan z’n voeten en een boer met stikstofoverschotten geven alvast present. Maar kan Jacques ook voldoende zelfspot aan de dag leggen om een televisierecensent over De Vermeires aan het woord te laten? Waarschijnlijk wel, want bij de komiek doet alles voor een gulle lach die onstuitbaar door de zaal rolt.”

 

Info & tickets

Jacques gaat zingen, Jacques gaat dansen, Jacques gaat volledig los in Zaalshow 2.0,  de nieuwe, ‘groene’ dimensie van wat dertig jaar geleden al op hilarische wijze werd gebracht. Allicht komt het duo wel ergens bij jou in de buurt. Voor meer info en tickets kan je terecht op www.jacquesvermeire.be.

Ga naar de inhoud