fbpx

VIDEO. Concertfilm Taylor Swift bij ons in de bioscoop

Nu al zeker absolute kaskraker

VIDEO. Concertfilm Taylor Swift bij ons in de bioscoop

Credit: Taylor Swift.

VIDEO. Concertfilm Taylor Swift bij ons in de bioscoop

De concertfilm ‘Taylor Swift: The eras tour’ wordt vandaag uitgebracht in onze bioscopen. De prent zal er de komende vier weken te zien zijn.

 

Volgens het Amerikaanse vakblad Variety brengt de release van ‘Taylor Swift: the eras tour’ al meteen 100 miljoen euro op. Mogelijk kan dat tegen het einde van het weekend oplopen tot 190 miljoen euro. 

 

Al wat Swift aanraakt, verandert in goud. En daarbij krijgt ze soms ook nog eens een extra duwtje in de rug van andere beroemdheden. Tijdens de première van de concertfilm, afgelopen woensdag, dook niemand minder dan Beyoncé op. Een droom van Taylor Swift ging in vervulling. Tsjing, Tsjing, laat de kassa maar rinkelen. Spelen Swift en Beyoncé hier een een-tweetje? Eind dit jaar komt de film ‘Renaissance’ van Beyoncé uit. Wedden dat Taylor Swift daar haar gezicht zal laten zien?

 

De concertfilm is een gedocumenteerde registratie van een aantal concerten van ‘The eras tour’ in Los Angeles eerder dit jaar. Omdat er heel wat fans toen niet aan kaartjes geraakten, hoopt het management van Swift met deze film toch wel iets goed te maken. 

 

Voor de distributie van de prent werkte Swift samen met de Amerikaanse bioscoopketen AMC Theaters en Cinemark Theaters. 

Ga naar de inhoud