fbpx

Zoon van Evi Hanssen maakt debuut in hoofdcast van musical

Vanaf 3 november in Zuiderpershuis in Antwerpen

Zoon van Evi Hanssen maakt debuut in hoofdcast van musical

Mac Di Bono

Zoon van Evi Hanssen maakt debuut in hoofdcast van musical

Na het succes van ‘School of Rock’ in 2021 en ‘Kamp Delta’ vorig seizoen, maakt musicalensemble Melodia (leeftijd 14 tot 17 jaar) van productiehuis The Singing Factory zich op om vanaf 3 november in het Antwerpse Zuiderpershuis te schitteren met de musical ‘Muerto’. Mac Di Bono, zoon van Evi Hanssen en Fred Di Bono, maakt zijn debuut in de hoofdcast van een musical.

 

The Singing Factory maakt een eigen versie, nieuwe regie, nieuwe arrangementen en een nieuwe choreografie van deze Vlaamse musical over leven en overleven. De meer dan 30 jongeren in zowel hoofdcast als ensemble zijn met hoofdrolspelers An Lauwereins (Maria) en Kobe Van Herwegen (Cataldo) goed omringd.


Met de 22-jarige Aaron Van Goethem (Alberto), bekend van zijn rollen in o.a. de tv-series #LikeMe (Gunther) en ‘Lisa’ (Wannes), zal nog een opvallend gezicht in de hoofdcast zijn opwachting maken. Voor de 13-jarige Mac Di Bono, zoon van Evi Hanssen en Fred Di Bono, betekent zijn rol als Chinche in  dan weer zijn debuut in de hoofdcast van een musical.


De musical speelt zich af in de favela (sloppenwijk) van Bogota, Colombia. Maria doet er alles aan om haar kinderen te beschermen tegen de gevaren van de straat. Wanneer haar oudste zoon Jaime in de ban geraakt van ronselaar Alberto en kiest om zich bij een FARC groepering aan te sluiten, begint voor haar echter de grootste strijd van haar leven: de strijd om haar kind…


Tickets en info via The Singing Factory

Ga naar de inhoud