fbpx

Apple lanceert besturingssysteem iOS17: 5 verbeteringen

Enkele ergernissen de wereld uitgeholpen?

Apple lanceert besturingssysteem iOS17: 5 verbeteringen

Apple iOS17.

Apple lanceert besturingssysteem iOS17: 5 verbeteringen

Technologiereus Apple lanceert vandaag besturingssyteem iOS17. Er komt dus een update aan, en die heeft enkele verbeteringen in petto.

 

Dit zijn volgens ons de ‘plusjes’ van de iOS17:


1.Voor ouders die niet meteen van de kinderen een berichtje krijgen waar ze zijn, is er vanaf vandaag de functie ‘controleer’. Je laat anderen automatisch weten dat je veilig en wel bent aangekomen.


2.Jongeren hebben tegenwoordig wel eens de neiging om audioberichten in te spreken. Dat is niet direct handig voor een ouder die dat bericht niet meteen kan beluisteren. Voortaan kunnen audioberichten worden omgezet in tekst.


3.Een hele gemakkelijke is ‘offline’ digitale wegenkaarten gebruiken. Na het downloaden van je digitale kaart kan je deze gebruiken zonder dat je moet ingelogd zijn op het mobiele netwerk (soms duur zoals in Zwitserland of Noorwegen) of je je bijna lege batterij wil sparen.


4. Nog een winner: de autocorrectie bij het opstellen van berichten is verbeterd. Vroeger gebeurde het geregeld dat je een woord zonder het goed en wel te beseffen verkeerd spelt omdat de autocorrector van je iPhone zijn ding maar wat doet. Best vervelend al kon het ook zorgen voor hilarische toestanden. Daar is nu ook een mouw aangepast.


5. Geen dood scherm meer tijdens laden van je iPhone. Dankzij de upgrade ga je voor nieuwe mogelijkheden en maak je van je iPhone een digitale klok. Je kan ook op de hoogte blijven van bijvoorbeeld de bezorgstatus van je bestelling bij een maaltijdbezorger.

Ga naar de inhoud