fbpx

Megaster showt Belgische mode in The Big Apple

Niet de eerste keer dat zangeres Belgische mode koopt

Megaster showt Belgische mode in The Big Apple

Credit: GC Images.

Megaster showt Belgische mode in The Big Apple

De Amerikaanse zangeres Rihanna werd onlangs op straat in New York gespot. Modekenners merkten meteen dat ze een grijze lange jas droeg van de Belgische ontwerper Dries Van Noten.  

 

Dat Van Noten met zijn creaties intussen wereldwijde bekendheid geniet, is genoegzaam bekend. Maar telkens een megaster met een van zijn stukken gespot wordt op feestjes of gewoon op straat, zijn de paparazzi op post.


Dit keer was Rihanna in New York op weg naar een etentje met vrienden. Het was de fotografen opgevallen dat ze een lange grijze jas droeg die tot net boven de grond kwam. De mantel heeft een dubbele rij knopen.


Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse, die onlangs haar tweede kindje kreeg, Belgische mode koopt. Een tiental jaar geleden scoorde ze al eens een jas uit zijn collectie. Ook op een trouwfeest werd ze al gezien in een creatie van de Belgische ontwerper. Wat later droeg ze ook een okergele kimono op een gelegenheid. Op de Billboard Awards showde ze dan weer een groen kleedje met dierenprint van Van Noten.

Credit: Getty Images

Credit: Getty Images


Ga naar de inhoud