fbpx

Catchy sportbrillenlijn van De Munck en Boonen

Catchy sportbrillenlijn van De Munck en Boonen

Eline De Munck die een bril vasthoudt.

Catchy sportbrillenlijn van De Munck en Boonen

Brillenlabel Odette Lunettes komt met een catchy sportbrillenlijn. Hiervoor werkt het team van Eline De Munck samen met voormalig wereldkampioen wielrennen Tom Boonen. 

 

“3D printen is ideaal om een technisch sportframe te maken zonder afbreuk te doen aan het design dat we voor ogen hadden”, zegt Eline De Munck, medeoprichter van Odette Lunettes. “Daarenboven kan je het ontwerp persoonlijk maken. Met onze ‘Odette Lunettes X Tom Boonen’ collectie kan de consument zelf de kleur en de maat van zijn montuur kiezen.”

 

Drie kleuren

Het ontwerp is geschikt voor sport zonder afbreuk te doen aan stijl. Het biedt een uniseks montuur dat verkrijgbaar is in twee maten en drie kleuren. De mogelijkheid voor consumenten om hun maat en kleur te kiezen, is een belangrijk voordeel van 3D printing. Mass customisation is mogelijk zonder de investering vooraf of voorraadrisico’s.

 

Geen ontbossing

De brillen worden geproduceerd in Ultrasint® PA11. Dit is de nieuwste toevoeging aan het brillenmateriaalportfolio van het Leuvense 3D printingbedrijf Materialise. Het biogebaseerde materiaal wordt op verantwoorde wijze gewonnen uit duurzaam geteelde castorbonen. Zo wordt er geen ontbossing veroorzaakt. 

 

Het label van Eline De Munck en Tom Boonen is het eerste in zijn soort, en brengt gebruiksgemak, comfort en stijl samen in een bril. Het merk is verkrijgbaar in de betere brillenzaak. 

Ga naar de inhoud