fbpx

Popidool brengt exclusieve oortjes op de markt

Ideetje voor de Sint of onder de kerstboom?

Popidool brengt exclusieve oortjes op de markt

Olivia Rodrigo

Popidool brengt exclusieve oortjes op de markt

Tieneridool Olivia Rodrigo heeft dinsdag de Linkbuds S x Olivia Rodrigo voorgesteld, oortjes die het optimaal beluisteren van muziek moet bevorderen. Rodrigo werkte hiervoor samen met techgigant Sony.

 

Volgens Sony en Olivia Rodrigo zijn de oortjes bijzonder omdat ze uitgerust zijn met speciale equalizers die het luistercomfort optimaliseren. De oortjes zijn ontworpen door Sony in samenwerking met de producer van Olivia Rodrigo.


Het tieneridool zelf stak een handje toe bij de vormgeving van de milieuvriendelijke (recyclageplastics,..)  verpakking. “Ik ben zo enthousiast dat ik een limited edition Linkbuds S in de kleur violet heb mogen ontwerpen. Het geluid is ongelooflijk en ik kan niet wachten tot mijn fans mijn platen GUTS en SOUR op deze manier kunnen ervaren,” zegt Olivia Rodrigo op haar website.


LEES OOK: Olivia Rodrigo komt volgend jaar naar ons land
 

“Deze oordopjes zijn bedoeld om een luisterervaring te bieden dat een persoonlijk verlengstuk is van Olivia Rodrigo’s creatieve intentie en unieke geluid,” laat Hiroshi Nakamura, Head of Personal Entertainment Business Unit, Sony Corporation weten. “Als bedrijf dat de visie van de maker boven alles stelt, streeft Sony ernaar artiesten op innovatieve manieren met hun fans te verbinden. Olivia Rodrigo’s authenticiteit en toewijding aan haar fanbase willen we eren met dit geweldige Linkbuds S-partnerschap.”

Ga naar de inhoud