fbpx

Schoon volk op nieuwe plaat van The Rolling Stones

Nieuw album komt uit op 20 oktober

Schoon volk op nieuwe plaat van The Rolling Stones

Mick Jagger The Rolling Stones op torunee.

Schoon volk op nieuwe plaat van The Rolling Stones

Op 20 oktober aanstaande brengen de legendarische The Rolling Stones een nieuw studioalbum uit: ‘Hackney Diamonds’. Na de lancering van de eerste single ‘Angry’ lost de platenfirma ook de namen van de celebs die hebben meegewerkt aan de plaat. En dat zijn niet de minsten.

 

Niemand minder dan Lady Gaga maakt vocaal haar opwachting op het nummer ‘Sweet sound of heaven’. De Stones krijgen op dat nummer ook de hulp van Stevie Wonder op piano en keyboard.

 

Op het nummer ‘Bite my head off’ komt Paul McCartney langs voor een partijtje bas. Ook Elton John mocht niet ontbreken op het appel. Hij mag zelfs twee keer meedoen. Op de nummers ‘Get Close’ en ‘Live by the sword’ bespeelt hij de piano.

 

Tijdens de recente tournee van The Rolling Stones, die de rockers ook in het Koning Boudewijnstadion bracht, werd uitgebreid hulde gebracht aan hun betreurde drummer Charlie Watts. Watts overleed in 2021 maar blijft voortleven in de groep. Ook op de nieuwe plaat speelt hij de drums tijdens de nummers ‘Live by the sword’ en ‘Mess it up’.

Ga naar de inhoud