fbpx

AHOSA vzw organiseert webinar naar aanleiding van World Hearing Day

AHOSA vzw organiseert webinar naar aanleiding van World Hearing Day

Hoorcentrum Aerts

AHOSA vzw organiseert webinar naar aanleiding van World Hearing Day

Tijdens een webinar van AHOSA vzw leer je alles over het belang van hoortoestellen. Audioloog Kathleen De Waele geeft inzicht over het belang ervan. Al ingeschreven?

 

In een tijdperk waar gezondheid een belangrijk aspect is van ons dagelijks leven, is het essentieel om aandacht te besteden aan een goed gehoor. AHOSA vzw, de organisatie voor mensen die slechthorend of doof zijn en in gesproken taal communiceren, wil hier een bijdrage aan leveren door een inspirerend webinar te organiseren met als thema: “Hoortoestellen, iets voor mij?”

 

Inzicht

 

Tijdens het webinar geeft audioloog Katleen De Waele van Hoorexpert en het CAR in Gent inzicht over het belang van goed horen en wat je moet overwegen bij de keuze van hoortoestellen. Het webinar vindt plaats op donderdag 9 maart 2023 om 19.30 uur via Zoom-gesprek en is toegankelijk voor iedereen. De deelnameprijs bedraagt 8 euro voor leden en 12 euro voor niet-leden. Bovendien wordt er live-ondertiteling voorzien door een schrijftolk, zodat iedereen het verhaal kan volgen.

 

Meld je nu aan voor het webinar van AHOSA vzw via WEBINAR: HOORTOESTELLEN ….. IETS VOOR MIJ? | Ahosa 

Ga naar de inhoud