fbpx

Spion: “Poetin wordt blind door ziekte”

Spion: “Poetin wordt blind door ziekte”

Spion: “Poetin wordt blind door ziekte”

De Russische president Vladimir Poetin heeft volgens de artsen nog maar drie jaar te leven gekregen, beweert een FSB-officier. Door de ziekte zou zijn zicht er enorm op achteruit zijn gegaan.

 

Een groeiend aantal onbevestigde berichten beweerde al eerder dat de 69-jarige president kanker heeft en dat zijn gezondheid snel verslechtert. En nu heeft een FSB-officier beweerd dat Poetin “niet meer dan twee tot drie jaar te leven heeft”, omdat hij “een ernstige vorm kanker” heeft.

Gezichtsvermogen

Berichten die naar verluidt afkomstig zijn van de Russische spion aan FSB-overloper Boris Karpicchkov zeggen ook dat Poetin zijn gezichtsvermogen verliest en last heeft van hevige hoofdpijn. “Er is ons verteld dat hij papieren voor zich heeft als hij op tv verschijnt, met alles in grote letters geschreven om te kunnen lezen wat hij gaat zeggen”, vertelde de Russische officier aan de Sunday Mirror. “De letters zijn zo groot dat elke pagina maar een paar zinnen kan bevatten. Zijn gezichtsvermogen gaat ernstig achteruit.”

 

De Russische authoriteiten beweren stellig dat Putin kerngezond is.

 

Bron(nen): Independent 

Skip to content